PURE

GJENOPPDAG
PURE INSPIRATION

Et rom kan faktisk være en øy, en oase av ro og fred der man kan slippe unna hverdagens kjas og mas. Generøs utforming, følsomt utvalgte farger og avkall på det mest prangende, skaper en atmosfære av velgjørende balanse. En elementær renhet som forstås likt over hele verden. En avslappethet som virker inspirerende. Her kan personligheten få utfolde seg. For her står mennesket i sentrum, ikke møblene. Gi nytelsen den plassen den fortjener i livet ditt. Med SieMatic-kolleksjonen Pure åpner det seg en rekke kreative muligheter innenfor romkonsepter som gjør at kjøkkenet integreres perfekt og diskret i arkitekturen.

URBAN

NYT STORBYLIVET
URBAN INSPIRASJON

For den som liker å leve urbant, er det ikke skrikende, men levende som gjelder. Ikke anonymt, men sosialt, ikke hektisk men spennende, allsidig, inspirerende og fargerikt. London eller Lisboa, Berlin eller Barcelona, New York eller Nürnberg. Byene våre er fulle av kontraster som unge mennesker i alle aldre synes er spennende, fascinerende og produktive. Alt er i bevegelse, ikke bare trafikken. Gatekunst, Pop-up-Shops, Urban Gardening – det er innbyggernes spontane kreativitet som kontinuerlig endrer byens ansikt og gjør den brukergenerert. Om det er en loftsleilighet eller en koselig leilighet i et førkrigsbygg, i rekkehus eller i en luksuriøs penthouse-leilighet: Byen er mulighetenes rom der hver av oss kan finne sin nisje.

CLASSIC

FØLG TIDEN
CLASSIC I NY KOMPOSISJON

Man trenger ikke være tradisjonell for å elske det klassiske. Om det gjelder klær eller biler, musikk eller møbler. Det klassisk-elskere over hele verden har felles, er begeistringen for håndverksarbeidet og det autentiske, for virkelige verdier og tidløs eleganse. Og det sjeldne er like etterspurt som det opprinnelige. Den som beveger seg i ulike kulturkretser, vil oppdage at det klassiske holder på å utvikle seg til en ny mangfoldig livsstil, særlig innenfor interiørdesign. Stilen kan være elegant eller minimalistisk, prangende eller diskret, tradisjonsbevisst eller grensesprengende. Uansett er den så individuell som aldri før, og den opplever derfor en imponerende renessanse. Nettopp derfor utvikler SieMatic i samarbeid med kjente internasjonale designere, romkonsepter for stilkolleksjonen Classic.

SE VÅRE BROSJYRER PÅ NETTET

DET ER SIKKERT MYE DU FREMDELES LURER PÅ OM VÅRE KJØKKEN.

 

Vi tilbyr profesjonell oppfølging i planleggingen av ditt nye kjøkken og ser frem til å høre fra deg. Ta kontakt! Eller bare bla gjennom våre brosjyrer. Der vil du finne tips og ideer til planleggingen og finne nærmere informasjon om SieMatics kvalitet og produktmangfold.

PURE

VELKOMMEN TIL SIEMATICS MINIMALISTISKE VERDEN

URBAN

VELKOMMEN TIL SIEMATICS URBANE VERDEN

CLASSIC

VELKOMMEN TIL SIEMATICS KLASSISKE VERDEN

INTERIØR

OM DET ER SØLVBESTIKKET ELLER STØPEJERNSGRYTEN, KRYDDERUTVALGET ELLER IPAD-EN: HER FINNER DU PLASS TIL ALT DET SOM BETYR NOE FOR DEG.

De nye skuffene fra SieMatic ser like behagelige å se på som å bruke. Ingen av de tekniske detaljene har fått forstyrre den minimalistiske estetikken. De fine, rettlinjede karmene som er lukket på sidene og fås i aluminium eller stål, passer perfekt til 1cm-finishen på sideveggene og arbeidsplatene. SieMatic-skuffer har stor kapasitet, glir lett ut og inn, og fås etter ønske på millimeteren fra 25 mm til 120 mm inklusive den skreddersydde innleggsmatten. Det beste er likevel at utformingsfriheten når nye høyder.

 

INDIVIDUELL

DU HAR DINE ØNSKER

Vi har ikke bare gryter, tallerkener, bestikk og mat. Vi har også våre lidenskaper eller små innfall. Noen samler vinkorker eller knivstøtter som de gjerne vil oppbevare på kjøkkenet. Andre vil gjerne ha kulepenn eller lesebriller lett tilgjengelig. Og hvem vil vel ikke ha mobilen innenfor rekkevidde når man lager mat?

MULTIMATIC

GIR DEG INNTIL 30 % MER PLASS

Det er ikke noe sted plassen er så verdifull som i kjøkkenskapene. Men her sløses det normalt bort verdifulle centimeter. Med mindre du har bestemt deg for et SieMatic-kjøkken da. For her får du noe ekstra i hvert eneste skap: MultiMatic er et svært fleksibelt interiørsystem som kan settes sammen, endres og bygges ut etter hvilke behov du har. Med dette systemet får du en individuell inndeling av de innvendige rommene og en fornuftig sortering av gjenstandene. På denne måten øker du kapasiteten med inntil 30 %.
Ta en prat med oss om de ulike interiørløsningene vi tilbyr. 

 

Størstedelen av materialene vi bruker i vår produksjon, stammer fra et fornybart materiale, nemlig tre. Dette kjøper vi i henhold til standardene til Forest Stewardship Council® og fra regionale leverandører. Dette bidrar til å senke transportdistansen og energiforbruket. Innovative treforedlingsanlegg sørger for en optimal materialutnyttelse og minimalt med svinn. 100 % av treverksavfallet blir resirkulert eller omdannet til energi i vårt eget forbrenningsanlegg.