PURE

INSPIRASJON GJENNOM MINIMALISME

Et rom kan være som en øy, som en oase av ro og fred hvor du kan slippe unna hverdagens trivialiteter, mas og jag. En herlig design med vare farger og avkall på det mest prangende, skaper en stemning av velgjørende balanse som virker inspirerende. I en slik atmosfære kan personligheten få utfolde seg, for her står mennesket i sentrum, ikke møblene. Med SieMatic-kolleksjonen Pure åpner det seg en verden av kreative muligheter innenfor romkonsepter. Det gjør at kjøkkenet integreres perfekt og diskret i arkitekturen.

 

URBAN

INSPIRASJON GJENNOM STORBYLIVET

For den urbane er det ikke støyen, men det aktive livet som gjelder. Spennende, allsidig, inspirerende og fargerik. London, New York, Berlin, Barcelona, Stockholm eller Oslo – byene er fulle av kontraster som unge mennesker i alle aldre finner fascinerende. Alt er i bevegelse. Pop-up butikker, urbane krydderhager – det er beboernes spontane kreativitet som kontinuerlig endrer byens ansikt og gjør den til det den er. Om det er en loftsleilighet med skråtak, en leilighet med skjeve gulv eller den luksuriøse penthouse-leiligheten – uansett er byen mulighetenes rom der hver og en av oss kan finne vår egen nisje.

 

CLASSIC

INSPIRASJON GJENNOM DET TIDLØSE

Å elske det klassiske betyr ikke å være tradisjonell. Elskere av det klassiske lar seg begeistre av håndverksarbeidet og det autentiske, for virkelige verdier og tidløs eleganse. Det klassiske utvikler seg til en ny mangfoldig livsstil, ikke minst innen interiørdesign. Stilen kan være elegant eller minimalistisk, prangende eller diskret, tradisjonsrik eller grensesprengende. Den er individuell som aldri før og opplever for tiden en spennende renessanse. Nettopp derfor samarbeider SieMatic med internasjonalt anerkjente designere om stilkolleksjonen Classic.

 

SE VÅRE BROSJYRER PÅ NETTET

DET ER SIKKERT MYE DU FREMDELES LURER PÅ OM VÅRE KJØKKEN

 

Et kjøkken fra SieMatic er ikke bare en møbelleveranse. Det er så mye mer: Planleggingen. Den kreative prosessen. Prosjektledelsen. Monteringen. Kvalitetskontrollen. Oppfølgingen. Ja, en opplevelse fra første møtet med oss og fram til kjøkkenet fungerer slik du forventer og vi er enige om!
SieMatic-Norge har en profesjonell stab som tar ansvar gjennom det hele. Vi inviterer deg derfor til et første møte i vårt showroom i Bygdøy allé 54 – rett ved Frogner kirke. Da kan vi bli bedre kjent med dine ønsker og behov, vi kan se på muligheter sammen og bli enige om prosessen videre.
Men før vi møtes, må du gjerne få et førsteinntrykk av SieMatics kvalitetsnivå og produktmangfold. Nedenfor finner du tre kataloger som du, ved å klikke på dem, kan bla i for å bli informert og la drømmene fly…

 

PURE

VELKOMMEN TIL SIEMATICS MINIMALISTISKE VERDEN

URBAN

VELKOMMEN TIL SIEMATICS URBANE VERDEN

CLASSIC

VELKOMMEN TIL SIEMATICS KLASSISKE VERDEN

INSIDE

VELKOMMEN TIL SIEMATICS InSIDE VERDEN

SIEMATICS UTSTYR OG TILBEHØR

OM DET ER SØLVBESTIKK, GRYTER, KRYDDERGLASS ELLER IPAD DU SKAL PLASSERE – HER FINNER DU PLASS TIL ALT SOM ER VIKTIG FOR DEG

 

SieMatics skufferseksjoner er ikke bare flotte å se på utenfra. Skuffene er også praktiske i bruk takket være alle de innvendige løsningsalternativene! Og ingen av de tekniske detaljene har gått ut over den minimalistiske estetikken. Elegante, rette skuffsider i aluminium eller stål som står i stil med dekksider og benkeplater. Bredder fra kun 25 cm og opp til 120 cm. Skreddersydde innleggsmatter. Krukker, skåler og kopper som gjør at alt holder seg på plass i skuffene. Og så mye, mye mer.

 

PERSONLIG

DU HAR DINE ØNSKER

Hver av oss har ikke bare gryter, tallerkener, bestikk og tørrvarer. Vi har også våre egne lidenskap og små innfall. Noen samler på vinkorker, andre har magneter, klips, notisblokk, kulepenn, lesebriller, IPad eller annen ting & tang de gjerne vil ha lett tilgjengelig. Og hvem vil ikke ha mobiltelefonen til lading og innenfor rekkevidde mens maten tilberedes?

FUNKSJONELL

Vi LoVER DEG ORDEN

Ingen vil ha rot på kjøkkenet. Samtidig ønsker vi ikke å bruke mye tid på å stue bort ting. Og så må alt være tilgjengelig der og da når vi trenger det – organisert slik vi selv vil ha det. Kjenner du deg igjen? SieMatic gjør det mulig å bygge kjøkkenet nettopp slik!

MULTIMATIC

FÅ INNTIL 30 % MER PLASS

 Plassen i kjøkkenskapene er verdifull. Derfor må den ikke sløses bort. Det unngår du om du velger et SieMatic-kjøkken. For her får du ekstra plass i hvert eneste skap: MultiMatic er et patentert system hvor hver enkel hylle og annet utstyr på en enkel og fleksibel måte tilpasses og justeres i høyden ut fra hva du ønsker å oppbevare i skapet. Plassen utnyttes med andre ord maksimalt, og du kan øke lagringskapasiteten med inntil hele 30 %. Vi viser deg gjerne MultiMatic og andre praktiske løsninger når vi møtes!

 

Det aller meste av materialene SieMatic bruker for å produsere ditt nye kjøkken, er fra et fornybart materiale; nemlig tre. Vi bruker kun tre som er FSC-sertifisert og som er fra regionale leverandører. Innovative treforedlingsanlegg sørger for optimal utnyttelse av råvarene. 100 % av svinn og flis blir resirkulert eller omdannet til energi i vårt eget forbrenningsanlegg. Disse og andre tiltak reduserer klimaavtrykket betydelig mer enn hva som er vanlig i møbelindustrien.